vineri, 6 mai 2016

lenjerii de pat moderne de la CumparaMisim.ro

Gata m-am hotarat sa-mi mai achizitionez o lenjerie. Cum bugetul s-a dus pe cumparaturile pentru Paste, nu dispun de prea multi bani, dar vreau si calitate! Am tot cautat o oferta care sa fie pe dorinta mea, nici prea scumpa , dar si material din calitate. Am gasit ceva dragutz pe cumparamisim.ro
De data asta imi doresc o lenjerie pentru copii, pentru camera copilului, moderna si colorata.

Imi place asta din bumbac satinat, de doua persoane. Desi e pentru camera copilului, eu cumpar lenjerie tot de doua persoane. Am doar pilote mari, si vreau cearceaful de pat sa fie mare, sa imbrace bine salteaua sa nu am probleme. Am gasit cateva modele si nu stiu la care sa ma opresc.

Toate sunt din categoria lenjerii de pat moderne de la cumparamisim.

Prima varianta ar fi aceasta lenjerie de 2 persoane din bumbac satinat superior cu acest imprimeu vesel, care o gasiti aici . Imi  place tare mult, e vesela , moderna si se potriveste si pentru fetite si pentru baietei.

 

Daaar, puiul meu e innebunit de animale si cred ca ar fi incantat de un impreu cu animale. Am gasit ceva dragut si modern cu girafa. tot din bumbac satinat superior. Imi place bumbacul satinat de calitate, este lucios, placut la antigere si fiind bumbac se comporta foarte bine la spalat.

sau asta cu caluti , este superba si baiatul meu adora calutii. Imi place culoarea cearceafului de pat pentru ca este diferita de culoarea pilotei. M-am plictisit de acele seturi in care toate piesele au aceeasi culoare uni :). Imi doresc ceva mai colorat , in care culorile sa difere si sa fie asortate, exact ca ceadin imagine. Cearceaful de pilota are culori diferite pe ambele parti , si ma incanta .



Lenjeria cu girafa e pe gustul meu , dar are un pic de roz, deci clar ramane cea cu caluti. Are un fond albastru merge perfect pentru puiul meu indraznet.

Deja am 'vanat' si ceva pentru mamai si tati, dar la urmatorul salariu. E din 3 piese: Cearceaf de pilota si doua fete de perna. Pentru cearceaful de pat merge 'boboc' ceva alb, simplu, uni. Toata lumea are un cearceaf de pat alb acasa. Abia astept sa vad ce fata va face sotul meu :)



 Si cea cu Mr.Right and Mrs. Always Right imi place tare mult, dar este de o persoana .


O alta optiune pentru mami si tati ar fi aceasta pe verde. Da, cred ca asta o voi alege, dar la salariul urmator! Merge foarte bine in dormitorul nostru, culoarea peretilor este pe galben, draperiile au nuante de verde cu galben... e alegerea perfecta.





Revin dupa achizitionare sa va arat poze :). Momentan trebuie sa ma hotarasc la ceva pentru copil, clar! Voua care va place pentru camera copilului?

Am uitat sa va spun, saptamana aceasta au o oferta:CADOU 2 perne alergice la orice comanda de lenjerie sau cuvertura. Spor la cumparaturi!





4 comentarii:

  1. Deosebite modelele . Sa ne zici cum se comporta la spălat

    RăspundețiȘtergere
  2. Deosebite modelele . Sa ne zici cum se comporta la spălat

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt superbe lenjeriile, eu sunt tot timpul in cautare de lenjerii de pat :)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere