vineri, 8 aprilie 2016

Reduceri si Mega Oferte

Sa vedem ce oferte am gasit astazi? Mi-as dori sa gasesc un site in care sa vad toate ofertele avantajoase precum si evenimentele care au loc in orasul meu Galati. Sa incercam sa vedem ce va iesi ..Spor la shopping! 


              20% reducere pentru copii la H&M -
in magazinele din Shopping City Galati si magazinul Modern. Intotdeauna am profitat de aceasta oferta pentru copilul meu. Este una dintre cele mai avantajoase.


" Magazinele H&M te așteaptă cu o oferă specială!
   În perioada 2-17 aprilie 2016 toate produsele din departamentul copii au 20% reducere!
   Discount-ul se aplică la casa de marcat, în momentul achiziției. Pentru a beneficia de reducere, trebuie doar să prezinți cuponul disponibil pe pagina de Facebook H&M "

h and m 

sursa http://shoppingcitygalati.ro/oferte/hm-reduceri-la-produsele-pentru-copii   



Marionnaud: 30% Reducere la al doilea produs!

" În perioada 21 martie – 10 aprilie 2016,  Marionnaud va desfășura campania intitulată Born to be ME. Vino în magazinul Marionnaud din Shopping City Galați și ai parte de produse de  înfrumusețare la prețuri speciale! 

 Pentru că un produs de machiaj, parfumerie sau îngrijire nu e niciodată îndeajuns, Marionnaud îți oferă o reducere de 30% la oricare al doilea produs achiziționat pe un singur bon.
Mai mult, în perioada 4-10 aprilie, Marionnaud va oferi cadouri surpriză pe baza de taloane razuibile, pentru fiecare bon de achiziții de minim 250 lei."

2016MRO263_FacebookCover-851x315-v2

 sursa: http://shoppingcitygalati.ro/oferte/marionnaud-reducere-la-al-doilea-produs/

 

 

Voucher cadou de la C&A!

" Cumpără în perioada 30 martie – 10 aprilie din magazinul C&A Shopping City Galați și primești automat un voucher* de 50 lei cadou!
*Voucher valabil pentru o achiziție de minim 200 lei în perioada 18 – 27 aprilie 2016."

 CA Romania 30 Mar - 10 Apr 

sursa:http://shoppingcitygalati.ro/oferte/voucher-cadou-de-la-ca/

 

 


Un comentariu: