joi, 1 octombrie 2015

Eu si Yves Rocher

Imi place sa scriu , dar niciodata nu am scris sau am vorbit pentru un public, asadar dragii mei, va rog sa-mi ignorati emotiile primei mele postari. Acesta a fost si unul dintre motivele pentru care m-am decis sa fac acest blog. Imi doresc sa-mi exprim emotiile, parerile si poate frustrarile ... cine nu are frustrari in izua de asta ...oamnei suntem si avem nemultumiri.

Sunt o tanara mamica, si-mi doresc ca in viata sa am relaizari pe toate planurile profesional, maternal, familial cat si personal. Astfel s-a nascut ideea acestui blog. Inainte de toate vreau sa va impartasesc din experientele mele ca si femeie. Desi in ultima perioada, timpul petrecut pentru mine a fost relativ scurt, mi-am propus sa-mi aloc mai multa atentie. Nasterea unui copil te face sa te neglijezi , iar daca nu-ti revii , risti sa te neglijezi toata viata; era un articol la un moment dat pe net, ceva de genul cum vei fi la 20 ani, asa vei fi la 40... cum vei fi la 30 , asa vei fi toata viata. Ups, m-ati ghicit. Da sunt o femeie in jur de 30 ani (sa nu intram chiar in detalii) si se pare ca varsta de 30 ani e asemanatoare celei de 40 la barbati. 

Asadar, as vrea astazi sa va impartasesc din experientele mele in moda, machiaj, ce tine de noi ... sa ne petrecem mai mult timp pentru noi. 

De ani de zile sunt pasionata de produsele de la Ives Rocher. Inca din studentie, unde banutii erau limitati ... stie toata lumea din 10 lei trebuia sa-mi iau 1 punga de crochete, un suc intr-un bar unde stateam 2-3 ore (cand mai prindeam o fereastra) de jucam un tarnim , transport ...etc.  Iata ca Yves Rocher in acele momente a fost cea mai buna experienta calitatea-pret. Da, aveam produse de calitate la un pret foarte accesibil. Sa nu mai zic, de ofertele care le aveau daca recomandai un prieten, tu care-l recomandai primeai un cadou(chiar parfum) consistent, persoana recomandata primea un cadou la randul ei. Daca comanda trecea de o anumita suma (nu mare) , mai primeai un produs in plus. Mai mult, aveau oferta de produse 1+1 gratuit. Ceva nemaipomeni, geluri de dus, parfumuri foarte frumoase ...chiar am folosit unul la nunta mea :) Evidence cred ca se numea. 



Desi acum situatia financiara s-a mai schimbat, da am acumulat experienta in munca, dar am spus de ce nu? Yves Rocher nu e adresat doar stundetilor, si sa va spun sincer, chiar daca acum imi permit mai mult (ceva mai scump) eu nu sunt o fanatica dupa produse scumpe, si dupa calitate. Astfel, acum permitandu-mi ceva mai mult , optez pentru CALITATE... astfel ma intorc la Yves Rocher. 

Un comentariu: